.::. مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی امین .::.

مجموعه وبینار های توانمندسازی و ارتقاء سلامت روان

مجموعه وبینار های توانمندسازی و ارتقاء سلامت روان «ادامه ... »

روز جهانی دیابت

درباره دیابت و روز جهانی دیابت: دیابت یکى از شایع‌ترین بیمارى‌هاى مزمنى است که بشر را گرفتار کرده است. «ادامه ... »

روز جهــــــانی بهـــــــداشت روان

دهم اکتبر از طرف فدراسیون جهانی بهداشت روان(WFMH) به عنوان "روز جهــــــانی بهـــــــداشت روان " نامگذاری شده است.این فدراسیون برای این روز در هر سال، یک شعار خاص را انتخاب می کند. در ایران (18لغایت24 مهر) به نام هفته بهداشت روان نام گذاری شده است وعمده ترین هدف در این هفته ارتقاء و افزایش آگاهی و تغییرو اصلاح نگرش مردم نسبت به مسائل بهداشت روان می باشد «ادامه ... »

مشاوره خوابگاهها

برنامه ارائه خدمات مشاوره ای در خوابگاههای دانشجویی مرکز مشاوره و روانشناختی امین «ادامه ... »

16 ارديبهشت 1400
۸ اصل روانشناسی حفظ سلامت روان در کنترل و پیشگیری از کرونا

روانشناسان اصولی را برای حفظ سلامت روان در کنترل و پیشگیری از کرونا ارائه داده اند که به اختصار به هشت مورد از این اصول میپردازیم ؛ «ادامه ... »

روز جهانی مبارزه با مواد مخدر

از 7 دسامبر سال 1987 مجمع عمومی سازمان ملل روز (5 تیرماه) را روز جهانی مبارزه با مواد مخدر اعلام کرده است. شعار سال 2020،"«دانش بهتر مراقبت بهتر دانش بهتر برای مراقبت و پیشگیری بهتر » " نام گذاری شده است. «ادامه ... »

در برابر مشکلات روحی ناشی از بیماری کرونا چه کنیم ؟

چه کنیم که با وجود دشواریهای موجود به سلامت خود هم در بعد جسمی و هم در بعد روانی کمک نماییم؟ «ادامه ... »

01 ارديبهشت 1400
با اختلال اضطراب بیماری چه کنیم ؟

با اختلال اضطراب بیماری چه کنیم؟ «ادامه ... »

01 ارديبهشت 1399
ارئه خدمات مشاوره تلفنی (OnCall) به دانشجویان دانشگاه در دوران شیوع ویروس کرونا»

مرکز مشاوره امین دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برای این مدتی که دانشجویان نمی توانند از خدمات مشاوره حضوری استفاده کنند، خدمات مشاوره تلفنی برای آنها در نظر گرفته است تا کمکی به کاهش اضطراب دانشجویان شود. «ادامه ... »

16 ارديبهشت 1400
تشکیل هسته های دانشجویی ( همیار مشاور امین ) در مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی امین

مرکز مشاوره و خدمات روانشناختی امین دنشگاه آزاد اسلامی زنجان از بین دانشجویان خواهر و برادر همیار مشاور جذب کرده است. هسته های همیار مشاور امین در حوزه های مختلف مرتبط با مسائل روانشناختی با مرکز مشاوره امین دانشگاه همکاری میکنند. «ادامه ... »

01 ارديبهشت 1399
تبریک سال تحصیلی جدید

سال تحصیلی جدید مبارک باد «ادامه ... »

برگزاری سخنرانی و کارگاه آموزشی توسط مرکز مشاوره به مناسبت هفته خوابگاهها

برگزاری سخنرانی و کارگاه آموزشی توسط مرکز مشاوره به مناسبت هفته خوابگاهها «ادامه ... »

ویژگی‌های برنامه ریزی موفق کدام است؟

ویژگی‌های برنامه ریزی موفق کدام است؟ «ادامه ... »

30 دي 1399
تازه های روانشناسی

عوارض عدم یادگیری مهارت‌های 10گانه زندگی «ادامه ... »