.::. حوزه معاونت علوم پزشکی .::.

آیین نامه امتحانات پایان ترم دانشجویان

استفاده از طرح تعاون جهت امتحانات برا دانشجویان غیر بومی

تاریخ: 1399/03/19 - 03:50

آیین نامه امتحانات پایان ترم دانشجویان

اطلاعیه نحوه‌ی ارائه خلاصه‌ی دوره‌های اخذ شده دانشجویان از سایت آموزش مجازی دانشگاهیان و امتحانات پایان‌ترم

دانشجویانی که در ترم جاری دروس معارف اسلامی دارند، به موارد زیر توجّه کنند.

۱. برای کسانی که ۲۲ جلسه دوره آموزش مجازی از سایت نهاد (www.ec.nahad.ir) گذرانده‌اند ۱۵ نمره تعلق خواهد گرفت (شرکت در آزمون‌های پایانی سایت نهاد و اخذ گواهینامه لازم نیست).

۲. برای ۵ نمره‌ی باقی‌مانده، به اختیار خود فقط از ۲ دوره‌ای( دو دوره) که در سایت نهاد گذرانده‌اید خلاصه به استاد مربوطه ارائه شود.

۳. فرصت ارسال خلاصه‌های نوشته شده تا ۱۰ تیرماه می‌باشد.

۴. دانشجویان در نگارش خلاصه دوره‌های گذرانده‌ شده از سایت نهاد به موارد زیر توجّه کنند.
الف. خلاصه‌ای از دو موضوع( منظور دو مبحث متفاوت که در جلسات متعدد در سایت گذرانده اید مثلاً خلاصه یک موضوع که ۶ جلسه است و خلاصه یک موضوع که ۳ جلسه است )، هر‌کدام را در ۱۰ سطر توضیح دهید.
ب. خلاصه ها شامل موضوع، کلیات و نتایج باشد.
ج. تایپ مطالب الزامی نمی‌باشد. تصویر دست نویس هم قابل‌قبول می‌باشد‌. سعی کنید تا حد‌امکان عکسی که از مطالب دست‌نویس ارسال می‌کنید خوانا و واضح باشد.

۵. در نگارش خلاصه‌ها حتماً اطلاعات زیر نوشته شود. در غیر این صورت خلاصه‌های ارسالی فاقد اعتبار خواهد بود‌.
۱. نام و نام خانوادگی
۲. شماره دانشجویی
۳. نام درس( به طور کامل)
۴. نام استاد
۵. مشخصه درس
۶. کد ملی
۷. تعداد جلسات گذرانده شده در سایت نهاد
۸. ذکر این مورد که دوره‌های اخذ‌شده از قسمت دوره‌های جبرانی می‌باشد یا از دوره‌های فعالیت کلاسی.

۶. خلاصه دوره‌ها را فقط به PV استاد مربوطه ارسال نمایید (تاکید می‌شود خلاصه‌ها را به گروه‌های تلگرام یا واتساپ ارسال نکنید. در غیر این صورت نمره تعلق نخواهد گرفت).
دانشجویانی که امکان ارسال خلاصه دوره‌های اخذشده را بهPV استاد مربوطه ندارند، خلاصه ۲ صفحه‌ای خود را به ایمیل گروه معارف اسلامی دانشگاه آزاد زنجان ارسال کنند.
نشانی ایمیل گروه معارف اسلامی:
maarefazu1400@gmail.com

۷. دانشجویانی که ۲۲ جلسه دوره سایت نهاد را گذرانده‌اند و اسم استاد را تیک زده‌اند و به‌علاوه، خلاصه را به استاد ارسال کرده‌اند دیگر لازم نیست در آزمون نهایی پایان‌ترم شرکت کنند و نمرات این دانشجویان از ۲۰ نمره محاسبه خواهد شد. اخذ گواهینامه از سایت و پرینت یا اسکرین‌شات لازم نیست و تمام دوره ها برای استاد مربوطه در سایت قابل مشاهده است ( نام برخی از استادان در سایت نهاد موجود نیست که تا چند روز آینده این مشکل برطرف خواهد شد).

۸. دانشجویانی که خلاصه دوره‌های اخذ‌‌شده از سایت نهاد را ارائه ندهند و در صحت‌سنجی اعتبار دوره‌های اخدشده آن‌ها تایید شود نمره آن‌ها ۱۵ خواهد بود و ۵ نمره‌ای که برای خلاصه دوره‌ها در نظر گرفته شده‌ است به آن‌ها تعلق نخواهد گرفت.

۹. دانشجویانی که در سایت نهاد برای آن‌ها تخلف درج شده، هیچ کدام از دوره‌ها برایشان لحاظ نخواهد شد و دوره های آن‌ها مورد قبول نیست و باطل می‌شود. این دانشجویان می توانند در آزمون پایانی ترم که به‌ صورت مجازی برگزار خواهد شد با مطالعه منبع معرفی شده استاد، از ۲۰ نمره آزمون دهند.

۱۰. ارائه بیش از ۲۲ جلسه دوره از سایت نهاد، نمره اضافی نخواهد داشت.

۱۱. دانشجویانی که کمتر از ۲۲ جلسه دوره‌های نهاد را گذرانده‌اند، ارائه خلاصه لازم می‌باشد و با ارائه خلاصه دو دوره، برای هر جلسه اخذ شده  ۰/۷۵ نمره تعلق می‌گیرد و بقیه نمره را در آزمون پایان ترم، امتحان خواهند داد.

۱۲. دانشجویانی که هیچ دوره‌ای در سایت نهاد نگذرانده‌اند، می‌توانند از مطالب معرفی شده استاد مربوطه در پایان ترم به‌ صورت مجازی (که شیوه انجام آن در چند روز آینده اعلام خواهد شد ) از ۲۰ نمره، امتحان پایان‌ترم دهند. تاریخ امتحانات پایان‌ترم به زودی اعلام خواهد شد.
۱۳. برای درس دفاع مقدس گواهی نامه لازم نیست و فقط آزمون آنلاین پایانی شرکت میکنید
۱۴. برای دروس وصایا و آشنایی با قرآن کریم ، ۱۱ جلسه سایت نهاد کفایت میکند و ۱۵ نمره تعلق می‌گیرد و برای پنج نمره ،فقط خلاصه یک موضوع کفایت میکند.

آئین نامه دانشجویان جهت شرکت در طرح تعاون امتحانات دانشگاه آزاد اسلامی (مختص دانشجویان غیربومی) خردادماه ۹۹

برای راحتی دانشجویان عزیز در امتحانات، دانشگاه آزاد این امکان را فراهم گردیده که دانشجوی غیر بومی هستید، به یکی از واحدهای دانشگاه آزاد نزدیک محل زندگی خود که دارای وضعیت قرمز کرونا نیست برای شرکت در امتحانات پایان ترم نیمسال دوم ۹۹-۹۸ استفاده نماید. در صورت تمایل به شرکت در این طرح لطفاً مراحل زیر را مطالعه و اقدامات لازم را انجام دهید.
۱- برای ثبت نام از موبایل با سیستم عامل اندروید ۵ به بالا استفاده گردد.
۲- در آدرس azmoon99.iau.ac.ir راهنمایی‌های لازم در زمینه نحوه انجام امتحانات و لینک نرم افزار موبایل قرار داده شده است.
۳- از تاریخ ۱۸/‏۰۳/‏۹۹  تا حداکثر ۲۲/‏۰۳/‏۹۹ در نرم افزار ثبت نام نموده و واحد دانشگاهی محل سکونت خود را انتخاب کنید. دانشگاه بر اساس ظرفیت واحدها، نزدیک ترین محل امتحان را به واحد دانشگاهی انتخابی که ظرفیت آزاد دارد تعیین و به دانشجو اعلام می‌نماید. سوالات امتحانی دانشجو به واحد دانشگاهی تعیین شده انتقال می‌یابد. امکان تغییر واحد دانشگاهی انتخابی میسر نیست.
۴- پیام‌های نرم افزار را به عنوان مسیر ارتباطی دانشگاه تلقی کرده و آنها را دنبال کنید.
۵- زمان مراجعه به واحد دانشگاهی انتخاب شده برای امتحانات، دانشجو باید کارت ملی به همراه کارت دانشجویی را جهت احراز هویت همراه داشته باشد.
۶- در صورت وجود بروز رسانی برای نرم افزار، آن را نصب و با موبایلی که این نرم افزار روی آن نصب شده و دسترسی به اینترنت داشته و فضای کافی برای ذخیره کردن تصاویر دارد در واحد دانشگاهی انتخاب شده حاضر شوید. سوالات روی این نرم افزار به شما ارائه خواهد شد.
۷- پاسخنامه امتحانی به کمک نرم افزار موبایل برای استاد در واحد دانشگاه محل تحصیل ارسال می‌شود. احیاناً اگر حین ارسال و یا قبل از آن اینترنت در دسترس نباشد پاسخنامه‌ها در واحد دانشگاهی نگهداری شده و برای استاد ارسال خواهد شد و کافی است تصویر پاسخنامه خود را حداکثر ظرف ۲۴ ساعت در سامانه‌ای که به شما اعلام می‌شود بارگذاری کنید.
۸- دانشجویانی که موبایل ندارند می‌توانند با موبایل دیگران و البته با اطلاعات صحیح و دقیق خودشان ثبت نام کنند. در مرحله بعد برای شرکت در امتحانات اگر نتوانند موبایلی تهیه نمایند، در واحد دانشگاهی برای آنها در حد امکان کامپیوتر فراهم می‌شود و یا پرینت سوال در اختیارشان قرار می‌گیرد. پاسخنامه کتبی این افراد ممکن است با تأخیر برای استاد ارسال گردد لذا توصیه می‌گردد موبایل اندرویدی را فراهم کنید.
موارد دیگر متعاقباً به اطلاع شما خواهد رسید..