.::.پیام تسلیت دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در پی درگذشت مادر شهید دکتر مجید شهریاری.::.

دکتر محمد مهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، درگذشت مادر دانشمند هسته ای شهید دکتر مجید شهریاری را تسلیت گفت. متن پیام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی بدین شرح است:

تاریخ: 1400/06/05 - 17:12

اناالله و انا الیه راجعون

با نهایت تاسف و تاثر خبر درگذشت مرحومه سرکار خانم "قمرتاج زینعلی" والده ماجده شهید والامقام، دکتر مجید شهریاری را دریافت کردم.

ایشان با صبر و ایمانی مثال زدنی، فقدان فرزند شهیدشان را در این سالها تحمل کردند و مایه مباهات است که شهید شهریاری در دامان این بانوی پرهیزگار و محب اهل بیت (علیهم السلام) تربیت و رشد پیدا کرد و منشاء خدمات ارزنده ای به صنعت هسته ای کشور شد.

بی تردید ایشان و سایر شهیدان هسته ای کشورمان با خون خود موجب قوام و تداوم دانش بومی این کشور هستند.

اینجانب ضایعه درگذشت این بانوی سعیده را به خانواده معزز و صبور شهریاری، برادر بزرگوار شهید آقای فرید شهریاری و خانواده محترم زینعلی و مردم مومن و دوستدار اهل بیت(علیهم السلام) استان زنجان تسلیت می گویم و از خداوند رحمان برای این بانوی مومنه، رحمت واسعه الهی و برای بازماندگان صبر و سلامتی مسالت دارم.

محمدمهدی طهرانچی

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی

گفتنی است؛ حاجیه خانم «قمرتاج زینعلی» مادر شهید دکتر مجید شهریاری روز جمعه پنجم شهریور 1400بر اثر ابتلا به کرونا در یکی از بیمارستانهای زنجان درگذشت.