.::.پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان به مناسبت فرا رسیدن دهه کرامت.::.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با صدور پیامی سالروز ولادت باسعادت حضرت فاطمه معصومه سلام الله و روز دختر و فرا رسیدن دهه کرامت را تبریک گفت. متن پیام به این شرح است: حسن مطلع ماه ذی‌القعده با میلاد خجسته حضرت فاطمه معصومه(س) و ولادت سراسر سعادت هشتمین نگین درخشان آسمان ولایت و امامت، شمس‌الشموس، حضرت علی‌بن‌موسی‌الرضا(ع)، قرین و عجین گشته است. این دهه که به یمن میلاد فرزندان همام باب الحوائج، حضرت امام موسی کاظم(ع)، به نام دهه کرامت نامگذاری شده است، ایام بسیار مبارک و پربرکتی است که در آن فرصت مغتنمی برای نشر و تعمیق فرهنگ اهل بیت به ویژه فرهنگ فاطمی و رضوی به دست می آید تا با بهره مندی از دریای خروشان آموزه های قرآنی، زمینه آشنائی هر چه بیشتر نسل جوان با فرهنگ اهل بیت به ویژه امام هشتم شیعیان، حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و بانوی دو عالم حضرت فاطمه معصومه (س) فراهم گردد.

تاریخ: 1399/04/02 - 04:24

دهه کرامت یادآور لطیف‌ترین علائق و مهر و وفای کم‌نظیر یک خواهر نسبت به مقام شامخ و معنوی برادر است، مهر و وفایی که خواهر مهـربان و دلداده را به هجــرت وادار نمـوده و غربت و بیـماری و مرگ را در فصـل جوانی برای او آسـان کرده است. این دهه یادآور عشق حسین و زینب و کربلای آنهاست.

وجود مضجع شریف امام رضا(ع) در مشهد و حضرت معصومه(س) در قم و حضور پر خیر و برکت این خواهر و برادر آسمانی در میهن عزیز ما، این مملکت را به کانون دعا و قرآن و نیایش مبدل کرده است. تمام مفاهیم سازنده‌ای که ما در فرهنگ اسلامی داریم در این دهه تداعی می‌شوند.

مناسبت‌های مذهبی از جمله دهه کرامت در حقیقت زمینه‌ساز بیان و انتقال معارف اهل بیت است و دهه کرامت فرصت و بهانه ای برای شناخت و ترویج معارف اهل بیت (ع) بالاخص ویژگی های کریمانه آن بزرگواران است که باید در این ایام مبارک به تبعیت از سیره کریمانه این اولیای بزرگوار الهی همگی با الگو قرار دادن ارجمندانی نظیر حضرت معصومه(س) و امام رئوف(ع)، این مشی الهی را سرلوحه زندگی خود در یکایک لحظات آن، قرار دهیم.

از این دهه بر اساس آنچه که در روایات آمده است به عنوان دهه شادی شیعیان نیز می توان یاد کرد و بزنگاه مهمی برای ترویج شادی مومنانه در روزمرگی شهروندان و تعمیق بخشیدن به معنویت و معارف الهی در زندگی همه ما می تواند باشد.

در مناسبت های شهادت امامان و ائمه اطهار(ع) مانند دهه‌های محرم، صفر، فاطمیه تا حدودی در جهت ترویج فرهنگ شیعی بهره‌های گرفته شده است. لذا توجه به زمان‌های سرورنیز مانند زمان‌های سوگ ضروری است و باید بتوان از دهه‌های سرور نیز مانند دهه کرامت و ولایت بهره‌های کافی برده و از ظرفیت‌های آن نیز به عنوان یک فرصت استفاده کرد.

بدون تردید، دهه مبارک کرامت، فرصت مغتمی است تا با اهتمامی ویژه، آن را به بستری برای انتقال و نهادینه کردن سیره و سلوک و سبک زندگی ائمه معصومین(ع) در زندگی مردم بدل کرد که می تواند ترويج فرهنگ نوعدوستی و خدمت به مردم و محرومان از هدفگذاري‌هاي اصلي  این دهه باشد.

این جانب فرارسیدن اول ذیقعده، ولادت سراسر نور کریمه اهل بیت حضرت فاطمه معصومه(س) و روز دختر و یازدهم ذیعقده، میلاد فرخنده و پرنور و سرور هشتمین حجت خدا، آیت حق حضرت علی بن موسی الرضا (ع) و دهه نورانی کرامت را به جامعه دانشگاهیان، به ویژه دختران دانشجو و معلمان و دانش آموزان مدارس دخترانه سما در استان زنجان وتمامی رهپویان طریق پرافتخار عصمت تبریک و تهنیت عرض نموده، امیدوارم خداوند متعال همواره توفیق شناخت و معرفت اهل بیت و حرکت در مسیر مکتب نجات بخش انبیاء الهی را بر همه ما ارزانی فرماید.

دکتر علیرضا فیروزفر

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان