.::.پیام تبریک رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان به مناسبت عید سعید فطر.::.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان با صدور پیامی حلول ماه شوال و عید سعید فطر را به جامعه دانشگاهی استان زنجان تبریک گفتند متن پیام به این شرح است.

تاریخ: 1399/03/03 - 22:35

الحَمْدُ للهِ عَلى ما هَدانا، وَلهُ الشُّكْرُ عَلى ما أَوْلانا

ماه پرفیض رمضان بستری برای آزمون انسان هایی است که معنای عمیقی از بندگی ، خضوع و خشوع دربرابر پروردگار متعال دارند.
صبر و شکیبایی و همنوع دوستی بدیهی ترین درس مکتب رمضان می باشد و انسان به حقیقت معنا رنج و درد و تشنگی و گرسنگی بعنوان مظاهر این مکتب را درک می کند تا بتواند به سرچشمه زلال ربوبی دست پیداکند و حقیقت را درک کند.

عید پایان ماه مبارک رمضان پاداش مومنان موحدی است که از فطرت درون به شکرانه بندگی ، خدای مهربان را تعظیم می کنند و سر بر آستان جلال و عظمت او فرود می آ ورند که توفیق بندگی و اطاعت و عبادت نصیبشان کرده است.

ضمن آرزوی قبولی طاعات و عبادات همه مومنان ، فرا رسیدن عید سعید فطر را به دانشجویان ، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان و همه مسلمانان و مومنان تبریک و تهنیت عرض میکنم و از خداوند متعال سلامت و سعادت همگان را مسئلت می نمایم.

دکتر علیرضا فیروزفر
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان