.::.آزادی خرمشهر، نقطه عطفی در تاریخ جمهوری اسلامی بود.::.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان گفت : آزادی خرمشهر صرفا آزادی خاک و بخشی از سرزمین نبود بلکه نقطه عطفی در تاریخ نظام جمهوری اسلامی بود.

تاریخ: 1398/02/31 - 13:48

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ، دکتر علیرضا فیروفر در جلسه شورای فرهنگی واحد زنجان ضمن تبریک ولادت باسعادت امام حسن مجتبی (ع) و همچنین سوم خرداد ، سالروز آزادی خرمشهر ، اظهار کرد : سوم خرداد ، سالروز آزادی خرمشهر یکی از مناسبت های مهم در تاریخ این سرزمین است و این روز یادآور پیروزی تفکر ایثار و شهادت بر تفکر سلطه جویی می باشد.

وی با اشاره به فرا رسیدن « روز جهانی قدس » ادامه داد : ملّت ایران همواره در همه موقعیت ها در کنار نظام و برای دفاع از آن ایستاده اند  و با توجه به موقعیت ویژه سال جاری و تهدیدات سبک سرانه جهان استکبار بیش از پیش در صحنه خواهند بود.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان تصریح کرد : حضور دانشگاهیان در راهپیمایی روز قدس امسال منسجم تر و پرشورتر از سالهای گذشته خواهد بود و ملت مسلمان ایران بر اساس رسالت دینی ، دفاع از حقوق ملّت های مظلوم را تحت هیچ شرایطی فراموش نخواهند کرد.

دبیر هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان تاکید کرد : تعالی ارزش های انقلاب اسلامی نقطه هدف تمامی حرکت هاست و از دانشگاهیان انتظار می رود مسئولانه در عرصه های مختلف حضور داشته باشند.