.::.چلچراغ انقلاب اسلامی/ آیین رونمایی و بازنمایی از ۴۰ کتاب فاخر در حوزه مطالعات انقلاب اسلامی.::.

امروز سه شنبه ۳۰ بهمن ۱۳۹۷ همایش چلچراغ انقلاب اسلامی آیین رونمایی و بازنمایی ۴۰ کتاب فاخر در حوزه مطالعات انقلاب اسلامی توسط مرکز رسانه و نشرعلمی دانشگاه آزاد اسلامی و پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی در مجتمع حضرت ولی عصر (عج) در واحد تهران جنوب در میدان امام حسین(ع) با حضور مسئولان کشوری، لشگری و دانشگاهی برگزار می شود. این برنامه از چند شبکه تلوزیونی و رادیویی به طور زنده پخش خواهد شد. برنامه پلاک یک از شبکه یک و برنامه گزارش روز شبکه ۳ و شبکه های دیگر نیز برنامه را پوشش می دهند. رادیو انقلاب نیز این برنامه را به صورت لایو پوشش می دهد.

تاریخ: 1397/11/29 - 23:48