.::.کتب همایش ظرفیت انقلاب اسلامی، کارآمدی و کارنامه نظام رونمایی شد .::.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی از ۱۷ جلد کتاب مقالات ارسالی به همایش ظرفیت انقلاب اسلامی، کارآمدی و کارنامه نظام جمهوری اسلامی رونمایی کرد.

تاریخ: 1397/11/09 - 01:00

به گزارش خبرنگار حوزه دانشگاه و سیاست گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، در حاشیه همایش ظرفیت انقلاب اسلامی، کارآمدی و کارنامه نظام جمهوری اسلامی از ۱۷ جلد کتاب چکیده مقالات ارسالی به همایش، توسط دکتر محمدمهدی طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی، حجت‌الاسلام ابراهیم کلانتری معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی، بیژن رنجبر قائم‌مقام رئیس دانشگاه آزاد اسلامی در امور پژوهشی و تحصیلات تکمیلی و سعید قاضی مغربی رئیس واحد یادگار امام (ره) رونمایی شد.

گفتنی است پنج جلد از این کتاب‌ها با موضوع امام و رهبری٬ یک جلد درخصوص مبانی انقلاب٬ دو جلد با موضوع اقتصاد٬ دوجلد با موضوع فرهنگ و اجتماع٬ سه جلد درمورد سیاست٬ امنیت و حکمرانی٬ یک جلد با موضوع حقوق٬ یک جلد چالش‌ها و آینده پژوهی٬ یک جلد چکیده فارسی مقالات و یک جلد دیگر چکیده مقالات انگلیسی است.