.::.کسب رتبه 109 جهانی در پایگاه استنادیESI توسط دانشگاه آزاد.::.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی از ارتقای رتبه این دانشگاه در آخرین به‌روزرسانی پایگاه استنادی ESI به ۱۰۹ جهان خبر داد.

تاریخ: 1397/10/15 - 22:53

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنااز روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، بیژن رنجبر اظهار کرد: طبق آخرین به‌روزرسانی پایگاه استنادیESI، دانشگاه آزاد اسلامی رتبه ۱۰۹جهان را کسب کرده است. براساس آخرین به‌روزرسانی پایگاه استنادی ESI، رتبه دانشگاه آزاد اسلامی با ۴۶هزار و ۹۶۱مستند علمی و مجموع ۳۱۵هزار و ۱۳۲استناد، به پله ۱۰۹جهان ارتقا یافت.

وی با اشاره به هدف اصلی حوزه آموزش، پژوهش و فناوری و نوآوری در دانشگاه، افزود: قرار گرفتن در بین برترین دانشگاه‌های داخلی و بین المللی در حوزه‌های فناوری و خلق ثروت از اهداف مهم ماست که برای رسیدن به آن باید مأموریت‌های دانشگاه در زمینه‌های تجاری سازی، توسعه صنعتی و فناوری، تولید علم و... به خوبی انجام شود.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی با تأکید بر اینکه با اجرای طرح پایش در دانشگاه آزاد اسلامی، تحولی بزرگ در آموزش عالی کشور صورت خواهد گرفت، تصریح کرد: می‌خواهیم به سمت دانشگاهی تقاضامحور و تحول‌گرا که یک دانشگاه نسل چهارمی است، حرکت کنیم و طبیعتاً باید ریل‌گذاری دانشگاه به سمت دانشگاه حل مسئله باشد. برای رسیدن به این جایگاه، دانشگاه باید هوشمند بوده و قابلیت حل مسائل و توانایی شکست ساختارها را داشته باشد.

وی با بیان اینکه طرح پایش، راهبرد تبدیل دانشگاه به یک سازمان حل مسئله بومی است، گفت: می‌خواهیم دانشگاه را به یک سازمان نوآور و پاسخگو تبدیل کنیم. با طرح پایش، گفتمان سازی پیرامون دانشگاه حل مسئله در سطح درون و بیرون دانشگاه خواهیم داشت.