.::.ساخت کپسول ژل رویال از سوی محقق دانشگاه آزاد اسلامی .::.

یکی از محققان دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران توانسته کپسولی از ژل رویال از زنبور عسل تولید کند که کلاژن‌ساز است.

تاریخ: 1397/10/05 - 23:15

به گزارش خبرنگار آموزشی و پژوهشی گروه دانشگاه خبرگزاری آنا، نمایشگاه دستاوردهای پژوهشی، فناوری و فن‌بازار فردا به کار خود پایان می‌دهد در این نمایشگاه واحدهای دانشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی در فضای ۳هزار مترمربعی ۳۴غرفه بنا کرده‌اند تا دستاوردهای خود را به نمایش بگذارند.

غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران نیز از ویژگی‌های خاصی برخوردار است. در این غرفه محصولات بهداشتی آرایشی و نرم‌افزارها و اپیلیکش‌های متعددی ارائه شده است.

یکی از محققان دانشگاه آزاد اسلامی واحد قائمشر توانسته ژل رویال زنبور عسل که متعلق به زنبور ملکه است به صورت کپسول درآورد. این کپسول کلاژن‌ساز و در جوان‌کنندگی پوست کاربرد دارد. همچنین این محقق توانسته با استفاده همین ژل رویال یک کرم زیبایی تولید کند.

پماد تسکین‌دهنده درد، پماد بواسیر و قطره برای جوش صورت نیز این محقق در غرفه دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران ارائه شده است.