.::.نتایج اولیه کنکور دکتری دانشگاه آزاد اسلامی ۲۷ فروردین اعلام می شود.::.

نتایج اولیه کنکور دکتری دانشگاه آزاد اسلامی ۲۷ فروردین اعلام می شود

تاریخ: 1397/01/22 - 09:51

دکتر حسین توکلی در گفتگو با خبرگزاری مهر گفت: نتایج اولیه آزمون به صورت کارنامه تنظیم شده و کارنامه کلیه داوطلبان شرکت کننده در ۲۷ فروردین ۹۷ بر روی سایت سازمان سنجش قرار خواهد گرفت.
وی یادآور شد: داوطلبانی که مجاز به انتخاب رشته شده باشند می توانند پس از دریافت دفترچه انتخاب رشته نسبت به انتخاب کدرشته محل های انتخابی خود را به ترتیب تقدم علاقه در فرم انتخاب رشته اقدام کنند

توکلی خاطرنشان کرد: زمان و نحوه انتخاب رشته و دفترچه انتخاب رشته کنکور دکتری ۹۷ همزمان با کارنامه کنکور دکتری اعلام می شود

وی افزود: بر اساس ضوابط و شرایط اعلام شده توسط دانشگاه آزاد اسلامی که از طریق سایت مرکز سنجش و پذیرش دانشگاه آزاد اعلام خواهد شد، داوطلبانی که علاقمند به انتخاب رشته دانشگاه آزاد باشند می توانند با مراجعه به سایت این دانشگاه و برابر مقررات مشخص شده نسبت به انتخاب رشته محل های مشخص شده اقدام کنند.