.::.حضور پرشور مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در راهپیمایی 22 بهمن 1396.::.

تاریخ: 1396/11/23 - 13:41

حضور میلیونی و پر خروش مردم ایران اسلامی در سی و نهمین فجر پیروزی انقلاب اسلامی، بار دیگر به جهانیان نشان داد که ملت ایران همواره بر سر آرمانها و ارزشهای خود ایستادگی می کند و توطئه های  مختلف دشمنان از جمله تحریم ها و فشار ها خللی در عزم و اراده این ملت رشید در جهت رسیدن به قله های پیشرفت وافتخار ایجاد نخواهد کرد. در همین راستا مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی زنجان نیز همراه و همگام با سایر اقشار ملت در راهپیمائی روز 22 بهمن شرکت کرده و با آرمانهای بلند امام راحل (ره) و رهبر معظم انقلاب تجدید میثاق کردند.
مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی زنجان امسال هم همانند سال های گذشته همزمان باآحاد ملت شریف ایران با عزمی استوار ومشتهایی گره کرده درراهپیمایی22بهمن سالروز پیروزی انقلاب اسلامی بر رژیم شاهنشاهی  شرکت کرده وهمگام با سایر مردم ولایت مدار کشور عزیزمان با سردادن شعارعلیه دشمنان اسلام وایران، انزجار خود را ازآنان اعلام کردند وبا آرمانهای امام خمینی (ره) ورهبرمعظم انقلاب تجدید میثاق نمودند.