.::.بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، همزمان با آغاز سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی.::.

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ،همزمان با آغاز سی و نهمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی 22 بهمن به مثابه طوفان سهمگيني بود كه كشتي لرزان رژيم طاغوت را به صخره‌هاي ستبر تاريخ كوبيد و در نهايت آن را در گرداب قهر الهي غرق ساخت. بر اين اساس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان همگام با امت بپا خاسته ايران اسلامي و به پيروي از مقتداي خويش مقام عظماي ولايت با حضوري منسجم و موثر در راهپيمايي 22 بهمن شركت كرده و بار ديگر به مستكبران عالم اعلام مي‌كنيم كه بر حراست و صيانت از انقلاب اسلامي و دستاوردهاي ارزشمند آن تا پاي جان ايستاده‌ايم.

تاریخ: 1396/11/21 - 12:47

والفجر و لیال عشر

22 بهمن به مثابه طوفان سهمگيني بود كه كشتي لرزان رژيم طاغوت را به صخره‌هاي ستبر تاريخ كوبيد و در نهايت آن را در گرداب قهر الهي غرق ساخت.حركتي كه اين مردم انقلابی و خداجو به رهبري حضرت امام خميني كبير(ره) آغاز كرد و امروز با هدايت پيامبر گونه خلف صالحش رهبر بصير و فرزانه انقلاب اسلامی، حضرت آيت الله العظمی خامنه‌اي(مدظله) ادامه يافت.ادامه راه شهدا وحفظ و تقویت روحیه انقلابی‌گری نسخه کارآمد ملت ایران در استمرار انقلاب اسلامی و پیگیری آرمان‌ها و اهداف بلند آن می باشد. انقلاب اسلامی و گفتمان آن دارای ظرفیت و استعداد پاسخگویی به چالش‌ها و معضلات تاریخ معاصر به ویژه رفتارهای خصومت‌آمیز دولتمردان آمریکایی و عملکرد متضاد با حقوق بین‌المللی رئیس جمهور جدید آمریکا بوده و فلسفه تأکید مکرر مقام معظم رهبری در تبیین ابعاد انقلابی‌گری در شرایط فعلی و غیرقابل اعتمادبودن دولتمردان آمریکا، کمک به فهم درست و منطقی انقلاب اسلامی و لزوم هوشیاری و حفظ آمادگی در برابر توطئه‌های دشمنان است.

يقين داريم كه امسال راهپيمايي 22 بهمن به فضل الهي و به بركت هوشياري و بصيرت مردم و مسئولان، پرشورتر از سال‌هاي گذشته خواهد بود و موجب تقويت روحيه ملت هاي مظلوم جهان و نااميدي هر چه بيشتر دشمنان و بدخواهان و مستکبران خواهد شد.

در این بیانیه از عموم هموطنان خصوصاً دانشگاهیان  سراسر کشور دعوت مي كنيم تا با حضور پرشور در راهپيمايي شكوهمند 22 بهمن، بار ديگر حضور خود در عرصه مبارزه عليه استكبار را به نمايش گذاشته و با وحدت، انسجام و يكپارچگي، حمايت خود را از نظام مقدس جمهوري اسلامي و تداوم در پيروي از آرمان هاي انقلاب اسلامي به نمايش گذارند.

و من الله توفیق