.::.دانشگاهیان با وحدت، نقشه های دشمنان را نقش بر آب می کنند.::.

مراسم نکوداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

تاریخ: 1396/11/13 - 17:03

دانشگاهیان با وحدت، نقشه های دشمنان را نقش بر آب می کنند

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در مراسم نکوداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی گفت: دانشگاهیان با وحدت، نقشه های دشمنان را نقش بر آب می کنند. ...

مراسم نکوداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، صبح امروز در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر یدالله رجایی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در سخنانی ضمن خیرمقدم به مهمانان و تسلیت ایام شهادت حضرت زهرا (س)، چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی را تبریک و تهنیت گفت.

وی افزود: این برنامه به همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد زنجان با مشارکت بنیاد شهید، بسیج اساتید و بسیج دانشجویی برگزار شده و من از دست اندرکاران این برنامه تشکر می کنم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان خاطرنشان کرد: برای ما افتخار است که امروز شاهد سخنرانی یکی از دلاورمردان کشورمان باشیم.

رجایی افزود: من به عنوان شخصی که در زمان پیروزی انقلاب، جوانی بودم که در بین آحاد مختلف مردم قرار گرفتم، مراتب خوشحالی خودم را بخاطر استمرار حاکمیت نظام اسلامی در ایران و طنین انداز شدن صدای نظام اسلامی در ایران اعلام می کنم.

وی تصریح کرد: گرچه دشمنان به ویژه امریکا دائما درصدد سنگ اندازی و دشمنی با آرمانهای نظام است؛ ولی ما به ویژه دانشگاهیان متفق القول این شیطنت های امریکا و ترفندهای دشمنانه را تجزیه و تحلیل می کنیم و همیشه پشت نظام هستیم، وحدت خود را حفظ کرده و دشمنی ها را نقش بر آب می کنیم.

رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در پایان خاطرنشان کرد: ۳۵۰ عضو هیات علمی، ۵۰۰ نفر استاد حق التدریسی و ۱۰۰۰ نفر دانشجو در ۲۶ رشته دکترا، ۸۶ رشته کارشناسی ارشد و ۱۰۰ رشته کارشناسی و کاردانی و همه مجموعه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان این روز را گرامی می داریم.