.::.گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی .::.

مراسم گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صبح امروز۱۲ بهمن ۱۳۹۶ در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد. این مراسم با قرائت آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید، سپس دکتر رجائی، رییس دانشگاه، ضمن خیر مقدم به مدعوین و مهمانان، ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را تسلیت و دهه مبارکه فجر را تبریک گفت. در ادامه این مراسم، سردار محمدتقی اصانلو فرمانده پرافتخار قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت دهه مبارکه فجر، در خصوص پیروزی و سیر تطور و تحول انقلاب اسلامی و جایگاه آن در منطقه و جهان و مشکلات کنونی کشور به سخنرانی پرداختند. در ادامه این مراسم شاعر اهلبیت، حاج آقا ولی الله کلامی زنجانی به شعرخوانی پرداخت. در پایان مراسم از سردار حاج محمد تقی اصانلو و حاج آقا کلامی تجلیل به عمل آمد.

تاریخ: 1396/11/12 - 00:18

گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی

مراسم گرامیداشت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی صبح امروز۱۲بهمن ۱۳۹۶در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد. این مراسم با قرائت آیاتی از کلام الله مجید و سرود جمهوری اسلامی آغاز گردید، سپس رییس دانشگاه ضمن خیر مقدم به مدعوین و مهمانان، ایام شهادت حضرت فاطمه زهرا(س) را تسلیت و دهه مبارکه فجر را تبریک گفت.

در ادامه این مراسم که مصادف با سالروز ورود حضرت امام خمینی به میهن و آغاز ایام الله دهه فجر انجام شد،سردار محمدتقی اصانلو فرمانده پرافتخار قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) ضمن تسلیت ایام فاطمیه و گرامیداشت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار داشت: بهمن ماه تداعی کننده عملیات‌های مختلف از جمله والفجر 8، کربلای 4 و کربلای 5 است و این موضوع را به یاد می‌اندازد که پیروزی انقلاب اسلامی مدیون خون شهداست.

وی به مراسم استقبال از ورود امام خمینی(ره) به میهن در 12 بهمن سال 57 اشاره کرد و گفت: جمعیت حاضر برای استقبال از رهبر کبیر انقلاب دنیا را انگشت به دهان گذاشت و ایشان در سخنرانی خود در بهشت زهرا با یاد و خاطره شهدا از مردمی که شکنجه های رژیم پهلوی را تحمل کردند قدردانی کرد.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا(ع) شمال‌غرب ایران با اشاره به سخنان تاریخی بنیانگذار کبیر انقلاب در بهشت زهرا ابراز کرد: امام خمینی(ره) تا روزی که زنده بود اجازه نداد منیت در کشور حاکم شود ولی متاسفانه امروز مشکل اصلی کشور برخی از منیت‌هاست.

وی به حفظ وحدت و تبدیل شدن از منیت به ما تاکید کرد و افزود: پس از پیروزی انقلاب اسلامی دشمنان و آمریکا تاب پیروزی انقلاب اسلامی را نیاوردند و توطئه‌های خود را بر علیه این نظام آغاز کردند.

سردار اصانلو خاطرنشان کرد: دشمنان در کردستان نیروهایی را تجهیز کردند، در شمال کشور از طریق مارکسیست‌ها وارد عمل شدند و در شرق کشور خلق بلوچ را به راه انداختند و در جنوب خلق عرب و منافقان را تجهیز کردند تا قدرت از دست رفته آمریکا را برگردانند.

وی افزود: پس از شکل‌گیری کودتای عراق در سال‌های 58 و 59، سرانجام در فروردین سال 59 درگیری‌های صدام و رژیم بعثی عراق با ایران آغاز شد و تحریم‌های اقتصادی پیش از جنگ تحمیلی در کشور ما اعمال شده بود.

فرمانده قرارگاه حمزه سید شهدا(ع) شمال‌غرب ایران با اشاره به اینکه با مقایسه تحریم‌های سال 59 به این نتیجه می‌رسیم که امروز ما در واقع تحریم نیستیم بیان کرد: در سال 59 کشور وابستگی‌های بسیاری به خارج از کشور داشت اما امروز توان تامین همه نیازها را در داخل کشور داریم.

وی برخی از نفوذی‌ها را مشکل امروز کشور خواند و گفت: مشکل امروز کشور به کسانی مربوط می‌شود که نمی‌خواهند انقلاب اسلامی پیشرفت داشته باشد.

وی نبود مدیریت درست را از دیگر مشکلات کشور عنوان کرد و افزود: کشور به اندازه کافی امکانات و سرمایه دارد که باید با روحیه جهادی کارها پیش رود در غیر این صورت منیت اجازه کار نخواهد داد.

فرمانده قرارگاه حمزه سیدالشهدا شمال‌غرب ایران با اشاره به اینکه امروز موضوع آب مهمترین و حیاتی‌ترین مسئله کشور و دنیا می باشد، بیان کرد: پیش‌بینی می‌شود بهانه جنگ‌های آینده در دنیا آب باشد.

در ادامه این مراسم که به همت دانشگاه آزاد اسلامی زنجان و با همکاری بسیج دانشجویی، بسیج اساتید ومعاونت فرهنگی در سالن علامه  این دانشگاه برگزار شد، شاعر اهلبیت و انقلابی، حاج آقا ولی الله کلامی زنجانی نیز به شعرخوانی پرداختند.

در پایان مراسم آیین تجلیل از سردار حاج محمد تقی اصانلو و شاعر شهیر حاج آقا کلامی توسط مسئولین دانشگاه و استانی انجام پذیرفت.