.::.بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان بمناسبت گرامیداشت روز 13 آبان.::.

بیانیه دانشگاه آزاد اسلامی زنجان بمناسبت گرامیداشت روز 13 آبان

تاریخ: 1396/08/13 - 15:58

دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی زنجان با صدور بیانیه ای به مناسبت 13 آبان بار دیگر بر آرمان های گران سنگ انقلاب تاکید کردند.
 متن این بیانیه بدین شرح است:
آبان ماه هر سال، یادآور طنین فریادهای آزادی خواهی و عدالت گستری علیه سلطه بیگانگان، تسخیر لانه ی جاسوسی و تبعید امام راحل (ره) است که  جمعی از دانش آموزان عزیز، آن را با نثار خون پاکشان در مقابل دانشگاه تهران عطر آگین نمودند.
سیزدهم آبان ماه ؛ سياست ها و نيرنگ هاي استکبار جهاني عليه ايران اسلامي را دوباره براي ملت جان بر کف ايران زنده مي کند.
این مناسبت، نماد انقلابي به پيش آهنگي نسلي نو و راهبري پير مدبري است كه رهروانش بر گلدسته‌هاي رفيع خاكش اذان شهادت سر داده‌اند. يادآور حماسه بزرگ مرداني است كه جاودانگي استكبار ستيزي و استبدادگريزي اسلام ناب را در پس نفرت از وطن‌فروشي و بيگانه‌پرستي به بار نشسته‌اند.
این روز یکی از نقاط عطف تاریخ انقلاب اسلامی است که نماد خردمندی، درایت، عقلانیت و تجلی ظلم ستیزی جنبش دانشجویان مسلمان و نماد اعتراض قشر فرهیخته و نخبه جامعه دانشگاهی نسبت به دخالت های بیگانگان شده است.
 امروز نظام مقتدر اسلامی با اقتدار  تمام به عنوان کانون امنیت منطقه خوش می درخشد و خدای بزرگ را شاکریم که ملت هوشیار ایران با اتحاد و وفاق ملی توانسته است صدای ملت های مظلوم منطقه و حتی جهان باشد. ما به جهانیان اعلام می کنیم که فراتر از جناح ها و سلیقه های سیاسی، وقتی مصلحت نظام و انقلاب در میان باشد، این ملت چونان رودهای خروشان به هم می پیوندند و به دریایی بیکران مبدل می شوند و از آرمان های خود دفاع می کنند.
ما معتقدیم امروز هم، مقاومت و ایستادگی در برابر سخنان بدون منطق رئیس جمهور آمریکا، همچون دوران دفاع مقدس، بر همه واجب و لازم است. چرا که قدرت‌های جهانی می‏خواهند ملت ایران و ملت‌های آزادی‌خواه را در همه دنیا، تحت تاثیر قدرت خود قرار دهند.سخنانی که نشان دهنده عمق کینه توزی و عداوت استکبار جهانی نسبت به انقلاب اسلامی و نگرانی و استیصال آنان از اقتدار و نفوذ روز افزون جمهوری اسلامی ایران در منطقه و جهان است.
لذا فریاد رسای مرگ بر آمریکا در مراسم راهپیمایی روز سیزده آبان پاسخ کوبنده ای به مواضع متزلزل و سخیف رئیس جمهور آمریکا در رابطه با ایران اسلامی است .
دانشگاهیان دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان ضمن بزرگداشت یاد و خاطره شهدای گرانقدر سیزده آبان و تسلیت ایام اربعین حسینی (ع) و تجدید پیمان با آرمان های انقلابی وضد استکباری بنیانگذار نظان مقدس جمهوری اسلامی، بار دیگر با فریاد مرگ بر آمریـــکا و مرگ بر اسرائیل به ندای رهبر معظم انقلاب اسلامی حضرت آیت اله خــــــــامنه ای (مدظله العالی) لبیک می گویند.
والسلام علی من التبع الهدی
روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان