.::.مدارک لازم برای ثبت نام جدید ارشد.::.

زمان ثبت نام دانشجویان جدیدالورود کارشناسی ارشد و دکتری

تاریخ: 1396/06/13 - 15:46

مدارک لازم برای ثبت نام جدید ارشد

ضمن عرض سلام و خوش آمد گویی به دانشجویان عزیز، انتخاب دانشگاه آزاد اسلامی زنجان به عنوان محل رشد و تعالی و ادامه تحصیلات عالی نشان از دقت نظر و حسن توجه شما است. هم اکنون ما مفتخر به حضور شما آینده سازان ایران اسلامی در بزرگترین و مجهزترین دانشگاه در پایتخت شور و شعور حسینی و غواصان دریادل، دانشگاه آزاد اسلامی زنجان هستیم. همکاران ما در تمام بخش های آموزشی،پژوهش و فناوری، فرهنگی و اداری و مالی در تلاش هستند که امور مربوط به دانشجویان جدید الورود به سرعت هرچه تمام تر و با دقت کامل انجام گیرد.

به اطلاع کلیه پذیرفته شدگان می رساند این عزیزان می توانند از تاریخ 13 شهریور ماه با در دست داشتن مدارک زیر برای ثبت نام به دانشکده مربوطه مراجعه نمایند.

مدارک لازم

مدارک لازم برای ثبت نام دکترای تخصصی

۱- اصل و دو برگ تصویر مدرک فوق  لیسانس

الف- در صورتی که پذیرفته شده به هر دلیل نتواند اصل مدرک کارشناسی ارشد خود را تحویل دهد با ارائه اصل گواهی معتبر فراغت از تحصیل دوره کارشناسی ارشد با قید تاریخ فارغ التحصیلی و معدل و سپردن وثیقه برابر دستور العمل  ثبت نام نماید،  وثیقه با تحویل اصل مدرک عودت خواهد شد.

۲- سه برگ تصویر ازتمام صفحات شناسنامه

۳- یک برگ فتوکپی کارت ملی

۴- عکس ۶ قطعه

۵-مدرک نظام وظیفه ( مخصوص برادران )

مدارک لازم برای ثبت نام کارشناسی ارشد

۱- اصل و دو برگ تصویر مدرک لیسانس

الف- در صورتی که پذیرفته شده به هر دلیل نتواند اصل مدرک کارشناسی خود را تحویل دهد با ارائه اصل گواهی معتبر فراغت از تحصیل دوره کارشناسی با قید تاریخ فارغ التحصیلی و معدل و سپردن وثیقه برابر دستور العمل  ثبت نام نماید،  وثیقه با تحویل اصل مدرک عودت خواهد شد.

۲- سه برگ تصویر ازتمام صفحات شناسنامه

۳- یک برگ فتوکپی کارت ملی

۴- عکس ۶ قطعه

۵-مدرک نظام وظیفه ( مخصوص برادران )