.::.پیام تبریک دکتر یداله جائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند.::.

دکتر رجائی ریاست دانشگاه در پیامی روز کارمند را تبریک گفتند.

تاریخ: 1396/06/07 - 15:40

پیام تبریک دکتر یداله جائی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان به مناسبت فرا رسیدن هفته دولت و روز کارمند :

بسمه تعالي

سلام عليكم

احتراما“ ، با گرامیداشت نام و یاد شهیدان والا مقام رجائی و باهنر و تبریک هفته دولت، به همین مناسبت روز کارمند را خدمت همه همکاران خدوم و پرتلاش دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان و همچنین همکاران عزیز  سایر واحدها و مراکز دانشگاه آزاد اسلامی در سطح استان تبریک و تهنیت عرض نموده و از درگاه خداوند متعال سلامتی و توفیق روز افزون برای این عزیزان آرزومندم.

امید است با سعی و تلاش فراوان و اتکاء به نیروی لایزال الهی در راستای ارتقای هرچه بیشتر و بهتر خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی در راه رسیدن به اهداف عالی نظام مقدس جمهوری اسلامی همه باهم بیش از پیش گام های موثری برداریم.

با احترام-دكتر یداله رجائی

دبیر هیأت امناء و رئيس دانشگاه آزاد اسلامي استان زنجان