.::.قابل توجه داوطلبان دعوت شده به مصاحبة دورة دکتری تخصصی سال 1396 دانشگاه آزاد اسلامی استان زنجان.::.

اعلام زمان مصاحبه دکتری با تاخیر

تاریخ: 1396/04/19 - 16:30

با عنایت به اینکه بعضی از داوطلبان راه یافته به مرحله مصاحبه دکتری تخصصی  به دلایلی از جمله هم پوشانی زمان مصاحبه با سایر دانشگاهها امکان حضور در جلسه مصاحبه را نداشته اند، فرصت مجددی به منظور شرکت در مصاحبه علمی در روزهای 14 و 15 مرداد ماه(شنبه و یک شنبه) از ساعت 8 صبح الی 13 فراهم شده است. لازم به ذکر است این تاریخ تمدید نخواهد شد.

1-    مکان مصاحبه: زنجان- روبروی راهنمایی و رانندگی – سایت امام ره - دانشگاه آزاد اسلامی – دانشکده شهید شهریاری

رشته دکتری

محل مصاحبه

شیمی-شیمی آلی

میکروبیولوژي

علوم جانوري-فیزیولوژي جانوري

آدرس: .زنجان- روبروی راهنمایی و رانندگی – سایت امام ره - دانشگاه آزاد اسلامی – دانشکده شهید شهریاری  تلفن 02433420030

دکتر محسن کلانتری (معاون دانشکده)  09905165548

مهندسی عمران-ژئوتکنیک

مهندسی عمران-سازه

معماري

آدرس: .زنجان- روبروی راهنمایی و رانندگی – سایت امام ره - دانشگاه آزاد اسلامی – دانشکده شهید شهریاری تلفن02433420063

دکتر حسین نوری (معاون دانشکده)  09127451149

تلفن 02433471712

دکتر رسول داوودی(معاون دانشکده)  09128973303

مهندسی برق-قدرت

آدرس: .زنجان- روبروی راهنمایی و رانندگی – سایت امام ره - دانشگاه آزاد اسلامی – دانشکده شهید شهریاری  تلفن 02433465080

دکتر مجید مرادلو مدیر گروه برق 09127009912

مدارک لازم برای مصاحبه

مدارک لازم جهت شرکت در مصاحبه دکتری تخصصی سال 96

الف: مدارک الزامی:

1- اصل شناسنامه و کارت ملی

2- هر داوطلب اعم از با آزمون و یا بدون آزمون لازم است در زمان حضور جهت مصاحبه برای هر رشته / گرایش در هر استان فیش واریز هزینة مصاحبه به مبلغ  700000   ریال ( هفتاد هزار تومان)  به حساب سیبا شماره  0105645020003   نزد بانک ملی شعبه دانشگاه آزاد اسلامی را ارائه نماید. درصورتی که داوطلب در چند رشته/ گرایش/ استان دعوت به مصاحبه شده باشد لازم است مبلغ  700000 ریال ( هفتاد هزار تومان)  را برای شرکت در مصاحبة هر رشته/ گرایش/ استان به صورت جداگانه واریز و اصل فیش مربوطه را قبل از حضور در جلسه مصاحبه به مسئول مربوطه تحویل دهند. لازم به ذکر است پرداخت اینترنتی و یا خودپرداز و یا روشهای دیگر مورد قبول نبوده و فقط از طریق بانک اقدام گردد.

ب: مدارکی که ارائه آنها برای کسب امتیازات مربوطه و اطلاع گروه مصاحبه کننده مورد تاکید است:

1- تصویر مدرک کارشناسی و ریز نمرات مقطع مذکور

2- تصویر مدرک کارشناسی ارشد و ریز نمرات مقطع مذکور(درصورت اتمام تحصیلات این مقطع)

3- یک نسخه از پایان نامه کارشناسی ارشد (در صورت دفاع از پایان نامه)

4- مدرک زبان انگلیسی معتبر(در صورت موجود بودن)

5- تصویر مقالات (درصورت انتشار مقاله)

6- کتب (ترجمه یا تالیف)

7- تصویر مدارک مربوط به اختراع ثبت شده

8- تصویر مدارک و احکام مربوط به جشنواره های علمی معتبر

9- مدارک مربوط به شرکت در جشنواره و مسابقات بین المللی و المپیادهای معتبر

ج- معدل و نمره پایان نامه مندرج در زمان ثبت نام در دوره بدون آزمون ملاک دعوت به مصاحبه داوطلبان قرار گرفته است، بنابراین داوطلبان این دوره باید اصل، تصویر مدرک فارغ التحصیلی و ریز نمرات تائید شده خود را در زمان مصاحبه به همراه داشته باشند.

ج- تکمیل فرم اطلاعات اولیه داوطلب (ترجیحا این فرم تایپ شده باشد) فرم حتما برای جلسه مصاحبه آماده شده و زمان مصاحبه تحویل هیات مصاحبه کننده گردد. لازم به ذکر است همه سوابق پژوهشی و آموزشی فرد که در این فرم درج می شود صرفا با ارائه مدرک معتبر به گروه تخصصی قابل ارزیابی است.

دانلود فرم اطلاعات اولیه داوطلب به فرمت PDF

دانلود فرم اطلاعات اولیه داوطلب به فرمت WORD