.::.افتتاح مرکز تحقیقاتی متالوژی سرب و روی واحد زنجان.::.

مرکز تحمرکز تحقیقاتی متالوژی سرب و روی با همت معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی زنجان تاسیس شد.قیقاتی متالوژی سرب و رویبا همت معاونت پژوهش و فن آوری دانشگاه آزاد اسلامی زنجان تاسیس شد.

تاریخ: 1396/03/27 - 16:20

با توجه به پتانسیل بالای استان زنجان در زمینه سرب و روی، این دانشگاه در راستای سیاست‌های خود تمایل‌ دارد با حمایت و همکاری خود زنجان را به مرکز قابل توجهی در این زمینه تبدیل کند.

اینمرکز تحقیقاتی با موضوع متالوژی (سرب و روی) با اهداف آینده پژوهی در راستای چشم انداز 1404 و با مدنظر قرار دادن اقتصاد مقاومتی در دوره پسابرجام، به پژوهش فناوری‌های پرطرفدار مواد در استان زنجان پرداخته و در این راه با حداکثر توان و تجربیات داخلی گامهای استواری برداشته است.

لازم به ذکر است که  طی دو سال اخیر 26 رشته دکتری از جمله دکتری شیمی عالی که مرتبط با صنعت سرب و روی است در دانشگاه آزاد واحد زنجان ایجاد شده است. دانشگاه آزاد اسلامی زنجان توجه ویژه‌ای به امر ارتباط صنعت و دانشگاه دارد و در این راستا آماده هرگونه همکاری با نهادهای مرتبط از جمله شرکت شهرک‌های صنعتی استان است.

این موفقیت بزرگ را به خانواده بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی زنجان تبریک و تهنیت عرض می کنیم.