.::.همایش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان برگزار شد.::.

همایش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان در سال اقتصاد مقاومتی با حضور مسؤولان استانی و نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد.

تاریخ: 1395/10/04 - 09:21

همایش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان برگزار شد

به گزارش خبرگزاری روابط عمومی دانشگاه ازاد اسلامی زنجان، همایش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان در سال اقتصاد مقاومتی صبح امروز با 19 محور مختلف در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان برگزار شد.

این همایش با همکاری و حضور مجمع نمایندگان استان، شهرداری زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، اندیشکده اقتصاد و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار شد.

در همایش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان در سال اقتصاد مقاومتی مقامات ارشد استان از جمله نماینده ولی فقیه در استان، فرمانده سپاه انصارالمهدی (عج)، استاندار زنجان، سه تن از نمایندگان مردم استان در مجلس شورای اسلامی، مدیران کل دستگاه‎های اجرایی، کارشناسان و اساتید دانشگاه‎ها و برخی از نخبگان این حوزه حضور داشتند.

شایان ذکر است، بهره‌وری عوامل تولید، رفاه اقتصادی و توزیع درآمد، برنامه‌ریزی و مدل‌های رشد و توسعه، همکاری‌های تجاری و اقتصادی منطقه‌ای و بررسی سند چشم‌انداز توسعه چالش‌های برنامه‌ریزی، راهبردهای نوین توسعه منطقه‌ای، تجارت و توسعه اقتصادی همراه با سرمایه‌گذاری‌های خارجی، از جمله محورهای همایش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان در سال اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود.

آمایش سرزمین و توسعه متوازن، صنایع کوچک و متوسط و زیرساخت‌های اقتصادی، گردشگری، اشتغال و توسعه کارآفرینی از دیگر محورهای همایش مذکور در استان زنجان بود.

همچنین اکوتوریسم و اقتصاد و بازاریابی گردشگری، سرمایه‌گذاری و تامین مالی در گردشگری پایدار و ارزیابی طرح‌های توسعه گردشگری مدیریت و توسعه پایدار گردشگری، از دیگر محورهایی است که ‌شرکت‎کنندگان در این همایش به آن پرداخته بودند.

مدیریت و توسعه پایدار شهری و تبیین شاخصه‌های اقتصاد مقاومتی در توسعه پایدار و بازار پول و سرمایه از جمله محورهای تبیین شده برای همایش موانع پیش روی توسعه استان زنجان بود که بسیاری از شرکت‎کنندگان در این حوزه هم مباحث بسیار ارزشمندی ارائه کردند.

گفتنی است که در این همایش که شامل دو بخش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان و  پانل تخصصی بود، بسیاری از مسؤولان و اساتید این حوزه به ارائه نقطه نظرات پرداختند.