.::.دیدار صمیمی.::.

دیدار رئیس دانشگاه آزاد اسلامی به همراه معاونین با کارکنان صدیق و تلاشگر دانشکده فنی مهندسی و پرستاری مامایی

تاریخ: 1395/09/30 - 11:14

دیدار  صمیمی

دکتر رجائی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی زنجان در این دیدار صمیمانه ضمن تجلیل از تلاش های خالصانه کارکنان صدیق و تلاشگر دانشکده فنی مهندسی و پرستاری مامایی دانشگاه ، توفیقات کسب شده در عرصه های مختلف را حاصل تلاش های بی دریغ مجموعه دانشگاه برشمرد و اظهار امیدواری کرد که با همت و تلاش آنان بتوانیم گام های موثری در راستای تعالی دانشگاه و دستیابی به اهداف والای مجموعه برداریم.
رئیس دانشگاه ضمن تقدیر از زحمات کارکنان تلاشگر این دانشکده از نزدیک از کارمندان به خاطر کارها و خدماتشان تقدیر کرده  و توفیقات روزافزون آنان را در تمامی مراحل زندگی و شغلی آرزو کرد. در انتهای جلسه جناب آقای دکتر علی محمدی در جوی کاملا صمیمانه گزارشی از عملکرد حوزه اداری مالی را به کارمندان این دانشکده ها ارائه کرده و از زحمات تک تک این عزیزان تقدیر نمود.

برای دیدن تصاویر این جلسه بر روی لینک آلبوم تصاویر کلیک نمایید.