.::.جلسه کمیته تخصصی اعتیاد و مواد مخدر .::.

شناساندن مواد مخدر از مهمترین چالش های کمیته پیشگیری از اعتیاد است

تاریخ: 1395/09/16 - 14:05

جلسه کمیته تخصصی اعتیاد و مواد مخدر

شناساندن مواد مخدر از مهمترین چالش های کمیته پیشگیری از اعتیاد است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ؛در تاریخ 16 آذر 1395 جلسه کمیته تخصصی اعتیاد و مواد مخدر با حضور دکتر رجائی ریاست محترم دانشگاه و معاونین ایشان با تقی نصیری  دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان تشکیل و مشکل اعتیاد بصورت اساسی بررسی شده و همچنین عملکرد این کمیته تخصصی مورد بررسی قرار گرفت .

در این جلسه دبیر شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان با اشاره به برخی از برنامه‎های اجرایی  مبارزه با مواد مخدر گفت: در راستای سیاست‌های ابلاغی از سوی مقام معظم رهبری مبنی بر پیشگیری اولیه از اعتیاد از طریق ‏تقویت باورهای دینی مردم بسیار تلاش شده است.نصیری تصریح کرد: بررسی، تخصصی علل گرایش به اعتیاد، نشست تخصصی و جلسات پرسش و پاسخ با حضور دانشجویان و صاحب‌نظران، از جمله برنامه‌های اجرایی  مبارزه با مواد مخدر است.

در این جلسه دکتر رجائی با تاکید برتربیت فرزندان در خانواده ، دانشگاه آزاد را یک خانواده بسیار بزرگ دانسته و گفتند: موفقیت و سلامت دانشجویان ما برابر با موفقیت فرزندان ما است

همچنین ایشا تصریح کردند: دانشگاه آزاد با تمام انرژی و امکانات برای مبارزه با اعتیاد در کنار شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر استان زنجان می باشد. در پایان جلسه جناب آقای دکتر ناصریان مدیر دانشجویی دانشگاه نیز  به عنوان نماینده دانشگاه در این کمیته انتخاب شدند.