.::. جشن روز دانشجو در دانشگان آزاد اسلامی زنجان.::.

به مناسبت ۱۶ آذر و روز دانشجو مراسم جشنی در سالن علامه طباطبایی دانشگاه آزاد زنجان برگزار شد گزارش تصویری از این جشن را در ادامه می بینید.

تاریخ: 1395/09/16 - 16:00

جشن روز دانشجو در دانشگان آزاد اسلامی زنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان امروز سه شنبه ۱۶ آذر ماه مراسم جشنی به مناسبت روز دانشجو در سالن علامه طباطبایی دانشگاه آزاد زنجان با حضور دانشجویان و مسئولین و با خیر مقدم گویی یداله رجایی ریاست دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان و سخنرانی کوتاه حجت‌الاسلام عنایت‌الله شامی مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار شد.

رجایی ضمن تبریک روز دانشجو و هفته پژوهش و فناوری اظهار داشت: آغاز روز پژوهش در دانشگاه زنجان را به عنوان روز باز برای بازید دانش آموزان از دانشگاه در نظر گرفته ایم.

وی افزود: در روز ۱۶ آذر سال ۱۳۳۲ قرار بود معاون ریاست جمهور وقت آمریکا سفری به ایران داشته باشد اما قشر دانشجو اعتراضاتی در ۱۵ و۱۶ آذر بر علیه این سفر در دانشگاهها به راه انداختند و دانشگاهها به خاطر استعمار وسیطره آمریکا شلوغ شد و در دانشکده فنی دانشگاه تهران سه تن از  دانشجویان شهید شدند.

ریاست دانشگاه آزاد زنجان خاطر نشان کرد: شهادت این سه عزیز جدا شده از ایران سر منشاء مبارزات دانشجویی در ایران شد تا اینکه انقلاب اسلامی ایران در سال ۵۷ به پیروز یرسید ما امروز افتخار میکنیم به واسطه شما دانشجویان عزیزکشور ایران به عنوان یک کشور قدرتمند در منطقه قرار دارد.

حجت‌الاسلام عنایت‌الله شامی مسئول دفتر نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان ضمن گرامیداشت این روز و تبریک به تمامی دانشجویان به احترام سه شهید دانشکده فنی دانشگاه تهران از دانشجویان درخواست کرد یک دقیقه سرپا ایستاده و فاتحه ا ی قرائت نمایند.

برای دیدن تصاویر این بزگداشت بر روی لینک آلبوم تصاویر کلیک نمایید