.::.بزرگداشت شهید شهریاری در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان.::.

تجلیل از مادر شهید هسته‌ای

تاریخ: 1395/09/07 - 17:34

بزرگداشت شهید شهریاری در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد زنجان ، دکتر یدالله رجائی روز شنبه در ششمین یادواره دانشمند هسته ای شهید مجید شهریاری با بیان اینکه ارزشمندی انسان ها به میزان تلاش و مجاهدت آنان بستگی دارد، افزود: کسانی که در راه جهاد علمی هستند و عمر خود را در این راه صرف می کنند، اجر شهید را دارند.
وی با بیان اینکه اسلام دین جهاد و شهادت است، اظهار کرد: جهاد فکری، علمی، صنعتی نیز که منجر به استقلال و اقتدار کشور می شود در زمره جهاد است.
رجائی اظهار کرد: شهید شهریاری انسان وارسته ای بود که در پهنه وسیع علمی، اعتقادی و اخلاقی، مدارج عالی را طی کرد و در پرتو عنایت ذات اقدس احدیت به مقام شهادت و لقاءالله رسید.
حجت الاسلام سیدیعقوب موسوی، امام جمعه موقت زنجان نیز در این مراسم، علم و دانش را بهترین فضیلت انسان برشمرد و گفت: مقامی بالاتر از شهادت در دین مبین اسلام وجود ندارد و آنان که در راه جهاد علمی به فیض شهادت نائل می شوند، در نزد خداوند جایگاه بلند و رفیعی دارند.
 در ششمین یادواره دانشمند هسته ای شهید مجید شهریاری که با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه زنجان و شماری از مدیران استانی و با حضور دانشجویان در دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان برگزار شد، از مادر شهید شهریاری تجلیل به عمل آمد.

برای دیدن تصاویر این بزگداشت بر روی لینک آلبوم تصاویر کلیک نمایید