.::.مراسم ششمین سالگرد شهید شهریاری.::.

رئیس سازمان بسیج اساتید کشور در جمع اساتید دانشگاه آزاد اسلامی زنجان

تاریخ: 1395/09/02 - 15:39

مراسم ششمین سالگرد شهید شهریاری

شش سال پیش دکتر مجید شهریاری، استاد هسته ای دانشگاه شهید بهشتی در مسیر رفتن به دانشگاه در اقدامی تروریستی به شهادت رسید.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، در بامداد دوشنبه هشتم آذرماه ۱۳۸۹، دکتر مجید شهریاری، عضو هیات علمی دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی و عضو شورای ملی سزامی در حالی که همراه همسرش راهی دانشگاه بود در بلوار ارتش در شمال تهران هدف یک اقدام تروریستی قرار گرفت که به شهادت وی و مجروحیت همسر و راننده اش منجر شد.
شهید دکتر شهریاری از اعضای شورای ملی سزامی (مرکز تابش سینکروترون برای تحقیقات و علوم کاربردی در خاورمیانه) و از مشاوران ایران در این پروژه بود.
دکتر مجید شهریاری در سال ۱۳۴۵ در زنجان متولد شد. وی، تحصیلات ابتدایی و دبیرستان را در زنجان، دوره کارشناسی را در رشته مهندسی الکترونیک در دانشگاه صنعتی امیر کبیر (از سال ۱۳۶۳ تا سال ۱۳۶۸)، دوره کارشناسی ارشد را در رشته مهندسی هسته‌یی در دانشگاه صنعتی شریف ( از سال ۱۳۶۹ تا سال ۱۳۷۱) و دوره دکتری را در رشته مهندسی هسته‌یی در دانشگاه امیرکبیر (از سال ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۷) گذارند.
دکتر شهریاری پس از فراغت از تحصیل به عنوان عضو هیات علمی در دانشگاه امیرکبیرمشغول به کار شد. وی در بهمن ماه ۱۳۸۰ با درجه استادیاری به عنوان عضو هیات علمی به گروه آمورشی کاربرد پرتوهای دانشگاه شهید بهشتی پیوست و حدود چهار سال بعد به مرتبه دانشیاری ارتقا یافت. وی چند ماه قبل از شهادت به درجه استادی ارتقاء یافته بود.
وی در دوره دانشیاری، استاد راهنمای ۱۷ دانشجوی کارشناسی ارشد و پنج دانشجوی دکتری بوده و ۲۱ مقاله تخصصی در مجلات علمی پژوهشی به چاپ رسانده بود. همچنین در ۲۴ کنفرانس بین المللی به ایراد سخنرانی در رشته تخصصی خود پرداخته بود و مجری پنج طرح پژوهشی بود.
شهید شهریاری که مدیر گروه کاربرد پرتوهای دانشکده مهندسی هسته‌ای دانشگاه شهید بهشتی بود از خردادماه ۱۳۸۷ به عنوان مشاور تیم نمایندگی ایران در شورای بین‌المللی سزامی فعالیت داشت.
به همین مناسبت روز شنبه ششم آذر ماه مراسم یادبودی برای گرامیداشت یاد و خاطره شهید شهریاری در دانشگاه آزاد اسلامی زنجان برگزار می شود. آقای سهراب صلاحی رئیس سازمان بسیج اساتید کشور با حضور در این مراسم، ضمن شرکت در مراسم پاسداشت مقام شهادت دکتر مجید شهریاری در جمع دانشجویان و دانشگاهیان به ایراد سخنانی می پردازند.