.::.موانع پیش روی توسعه استان زنجان.::.

همایش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان در سال اقتصاد مقاومتی با 19 محور مختلف برگزار خواهد شد.

تاریخ: 1395/09/14 - 08:42

موانع پیش روی توسعه استان زنجان

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی زنجان، دبیرخانه همایش مذکور دفتر علی وقف‌چی، نماینده مردم زنجان و طارم در مجلس شورای اسلامی است که با همکاری مجمع نمایندگان استان، شهرداری زنجان، دانشگاه آزاد اسلامی، اندیشکده اقتصاد و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان برگزار می‌شود.

برنامه‌ریزی و مدل‌های رشد و توسعه، چالش‌های برنامه‌ریزی، راهبردهای نوین توسعه منطقه‌ای، بهره‌وری عوامل تولید، رفاه اقتصادی و توزیع درآمد، تجارت و توسعه اقتصادی همراه با سرمایه‌گذاری‌های خارجی، همکاری‌های تجاری و اقتصادی منطقه‌ای و بررسی سند چشم‌انداز توسعه از جمله محورهای همایش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان در سال اقتصاد مقاومتی به شمار می‌رود.

نقش و جایگاه در برنامه‌های توسعه، آمایش سرزمین و توسعه متوازن، صنایع کوچک و متوسط و زیرساخت‌های اقتصادی، گردشگری، اشتغال و توسعه کارآفرینی از دیگر محورهای همایش مذکور در استان زنجان است.

همچنین مدیریت و توسعه پایدار گردشگری، اکوتوریسم و اقتصاد و بازاریابی گردشگری، سرمایه‌گذاری و تامین مالی در گردشگری پایدار و ارزیابی طرح‌های توسعه گردشگری از دیگر محورهای همایش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان در سال اقتصاد مقاومتی محسوب می‌شود.

لازم به ذکر است، بازار پول و سرمایه، مدیریت و توسعه پایدار شهری و تبیین شاخصه‌های اقتصاد مقاومتی در توسعه پایدار، محورهای دیگر این همایش به شمار می‌رود.

گفتنی است، همایش بررسی موانع پیش روی توسعه استان زنجان در سال اقتصاد مقاومتی دوم دی ماه سال جاری در سالن علامه طباطبایی دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان برگزار خواهد شد.

آخرین زمان ارسال آثار تحقیقی و پژوهشی، مقالات علمی، پروژه‌های کاربردی و عملیاتی دهم آذر ماه سال جاری اعلام شده است.

همچنین، در ماه گذشته پنل تخصصی در محل دانشگاه آزاد اسلامی واحد زنجان در زمینه بررسی موانع و مشکلات شهری با حضور مسؤولان و برخی از نمایندگان استان در مجلس شورای اسلامی برگزار شد که بسیاری از موانع را مورد بررسی قرار دادند.